Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel

Ronde tafels in eik

  • Geplaatst op
  • 2
Ronde tafels in eik

Op zoek naar een ronde eetkamertafel? Ontdek hier de mogelijkheden en verschillende modellen.
Kom langs in onze winkel in Borgloon voor uitgebreid advies over jouw eiken eetkamertafel.

Ben je op zoek naar een ronde eetkamertafel in hout ? Bij Driedeco helpen wij je graag verder.

Een mooie ronde eiken eetkamertafel is moeilijk te vinden. Maar wij hebben de oplossing! De tafels van Studio Henk en Vincent Sheppard zijn verkrijgbaar in een rond formaat. Deze zijn gemaakt uit een topkwaliteit eik en behandeld voor dagelijks gebruik. Geen schrik voor vlekken dus.

De tafels van Studio Henk kan je aanpassen aan jouw interieur.

  1. Diameter

Bij de ronde houten tafels van Studio Henk kan je een diameter kiezen tussen 100cm en 160cm (per 10cm).  100cm diameter geeft standaard genoeg plaats voor minstens 3 stoelen. 160cm kan minstens 6 stoelen bijzetten. Bij gelegenheid schuif je hier gemakkelijk extra stoelen bij zonder een te krap gevoel te hebben.

  1. Onderstel

De ronde tafels hebben 2 soorten onderstellen: Butterfly of New Co. Beide in zwart of wit verkrijgbaar. Afhankelijk van de diameter zal dit onderstel 3 of 4 armen hebben. De onderstellen zijn gemaakt van staal en gepoederlakt.

  1. Kleur tafelblad

Wanneer je kiest voor een houten tafelblad heb je de keuze uit de naturel eik of de naturel light eik. De naturel versie heeft de natuurlijke eiken kleur en is behandeld met een kleurloze hard wax. De light versie heeft een lichte “light wash” waardoor de eik wordt opgelicht en perfect in een Scandinavisch interieur past. De keuze hiertussen hangt voornamelijk af van het reeds gebruikte hout in je interieur.

Beide tafels zijn hebben een hard wax waardoor ze vlekbestendig zijn bij normaal gebruik. De tafels zijn ook verkrijgbaar in HPL. Een HPL tafeblad bestaat uit een houtvezelkern en twee toplagen die warm worden gemaakt waardoor ze geen zonlicht en vocht doorlaten. Deze zijn zeer krasbestendig en verkrijgbaar in verscihllende kleuren. Kom langs in onze winkel voor de stalen te bekijken.

  1. Randafwerking

Er is keuze tussen een verjongde randafwerking of een standaard afwerking. De verjongde versie zorgt ervoor dat de tafel een verfijnde uitstraling heeft. Het lijkt alsof het blad maar enkele millimeters dik is. Bij de standaard randen is de volledige rand even dik als het blad (3 of 4cm). Dit is weer afhankelijk van jouw interieur. Sommige interieurs vragen een robuustere afwerking, bij sommige eetkamers is net het verfijnde het mooist. De dikte van het tafelblad kan je ook kiezen. 3 of 4cm, bij diameter 160 wordt 4cm dik aangeraden voor de duurzaamheid en stevigheid naar de toekomst toe.

studio Henk eiken eetkamertafel

Een 2e ronde tafel model is de Albert tafel van Vincent Sheppard. Deze is nieuw in hun assortiment en kwam er als zusje van de bekende Albert tafel.

Vincent Sheppard albert tafel rond

Bij de Albert tafel heb je keuze uit 2 afmetingen: 130cm of 150cm. Het tafelblad heeft 3 mogelijkheden: natuurlijke eik, warme eik of de geoliede versie in gerookte eik. De geoliede versie is minder onderhoudsvriendelijk en raden wij daarom af. Het onderstel is steeds in het zwart staal.

 

Voor advies over deze ronde tafels of een offerte op maat, stuur een mail naar info@driedeco of kom langs in onze winkel in Borgloon. Open van woensdag tem zondag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel