Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel

Retourneren

RETOURNEREN

Niet tevreden van je aankoop? Dan kan je deze retourneren binnen de 14 dagen na aankoop. Hiervoor stuur je ons een mailtje op [email protected] .

Voorwaarden:

  • Stuur ons een mail binnen de 14 dagen nadat je de goederen hebt ontvangen. Vermeld duidelijk je naam, ordernummer en telefoonnummer.
  • De producten dienen in originele verpakking te zitten inclusief bijgeleverde documenten. 
  • Binnen de 14 dagen na jouw mail stuur je de goederen op naar onderstaand retouradres. Je bent zelf verantwoordelijk dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen.
  • Producten met korting aangeboden kunnen niet geretourneerd worden.
  • Beschadigde producten worden niet teruggenomen.
 

Je hebt dus 14 dagen de tijd om ons op de hoogte te stellen van je retour + 14 dagen om je product retour op te sturen!

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Producten die u via deze webwinkel op maat (hier behoren ook zetels, stoelen, tafel op maat/stof/kleur naar keuze bij) koopt worden volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
 

Wanneer je het verkeerde product hebt ontvangen of je bestelling is beschadigd, dien je dit binnen de 14 dagen te melden. Je kan dit product via Bpost terugzenden. De verzendkosten van Bpost zullen worden terugbetaald. Je stuurt ons een mailtje en wij sturen je een retourticket op via mail. Wij behouden het recht teruggestuurde goederen te weigeren wanneer de controle negatief blijkt te zijn.

Retouradres:

Driedeco
Stationsstraat 36
3840 Borgloon 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel