Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze winkel

Winkel

Op 8 januari 2020 sloeg het noodlot toe en is onze winkel volledig afgebrand. Wij hebben echter niet stilgezeten en hebben een nieuwe toonzaal geopend in Sint-Truiden.

Je kan ons nu vinden bij:

Stevens Houttechniek

Lichtenberglaan 2030

Sint-Truiden 

NIEUWE OPENINGSUREN 

DONDERDAG  13U - 18U

VRIJDAG 10U - 18U

ZATERDAG 10U - 15U

klik hier voor het maken van een afspraak

of bel 0473.66.08.52

Dit is een tijdelijke locatie tot onze winkel in Borgloon terug heropgebouwd is. 

Welkom bij Driedeco!

Wij zijn een interieur conceptstore in Borgloon waar je terecht kan voor betaalbare en originele meubels, kleine accessoires, interieur- en kleuradvies, leuke cadeaus én een lekkere koffie. 

Onze meubels en interieuraccessoires worden met de grootste zorg samengesteld en gecombineerd in onze winkel. Het aanbod van driedeco bestaat uit zowel nieuwe, jonge merken uit Nederland, bekende Scandinavische merken, als kwaliteit van eigen bodem. Je kan bij ons terecht om je interieur wat op te frissen met nieuwe meubels, accessoires, een tapijt, kussens… maar ook voor een totaal inrichting. 

We geven zowel kleur- als interieuradvies. In de winkel geven we gratis interieuradvies aan de hand van foto's en/of een plan. U maakt hiervoor best een afspraak. 

Ook voor originele cadeaus hebben we een leuk aanbod met het bijhorend advies. 

Lukt het niet om tijdens onze openingsuren langs te komen? Wij werken met flexibele openingsuren. Graag maken wij een afspraak met u maar houdt ook zeker onze Facebookpagina in het oog, wij posten regelmatig extra openingsuren. 

 

Tot snel, 

groetjes 

Brecht en Rebecca


winkel driedeco borgloon

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze winkel