Gratis verzending vanaf €50 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze winkel

Winkel

Ons zoontje GALILEO is pas geboren en daarom is de showroom gesloten tot 15 november. 

De webshop blijft open en online bestellingen worden nog verwerkt

Wil je graag een afspraak of heb je nog vragen? Neem gerust contact op via [email protected] of bel even op 0479/08.05.18

Driedeco Borgloon is geopend op:

woensdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 18u

zaterdag van 10u - 17u

zondag van 13u – 17u

Adres: Stationsstraat 36, Borgloon

Welkom bij Driedeco!

Wij zijn een interieur conceptstore in Borgloon waar je terecht kan voor betaalbare en originele meubels, kleine accessoires, interieur- en kleuradvies, leuke cadeaus én een lekkere koffie. 

Onze meubels en interieuraccessoires worden met de grootste zorg samengesteld en gecombineerd in onze winkel. Het aanbod van driedeco bestaat uit zowel nieuwe, jonge merken uit Nederland, bekende Scandinavische merken, als kwaliteit van eigen bodem. Je kan bij ons terecht om je interieur wat op te frissen met nieuwe meubels, accessoires, een tapijt, kussens… maar ook voor een totaal inrichting. 

We geven zowel kleur- als interieuradvies. In de winkel geven we gratis interieuradvies aan de hand van foto's en/of een plan. U maakt hiervoor best een afspraak. 

Ook voor originele cadeaus hebben we een leuk aanbod met het bijhorend advies. 

Lukt het niet om tijdens onze openingsuren langs te komen? Wij werken met flexibele openingsuren. Graag maken wij een afspraak met u maar houdt ook zeker onze Facebookpagina in het oog, wij posten regelmatig extra openingsuren. 

 

Tot snel, 

groetjes 

Brecht en Rebecca
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze winkel