Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel

Winkel

STATIONSSTRAAT 36 - 3840 BORGLOON

Woensdag 13u - 17u30
Donderdag 13u - 17u30
Vrijdag 10u - 17u30
Zaterdag 10u - 17u

of maak een afspraak via 0473 66 08 52 / [email protected]

 

Welkom bij Driedeco!

Driedeco is de interieur conceptstore van Rebecca en Brecht. Bij ons kan je terecht voor meubels, verlichting, interieuraccessoires, leuke geschenken en persoonlijk advies voor uw interieur. Wij verwelkomen je graag in onze gezellige woonwinkel. Kom binnen om inspiratie op te doen, onze meubels te testen, een cadeau te kiezen of voor advies op maat.

Ons aanbod bestaat uit een mix van kwalitatieve Scandinavische merken, tijdloos Belgisch design, hippe Nederlandse producten, aangevuld met leuke accessoires en geschenken. 

In onze Art-Deco villa, die we in 2021 volledig renoveerde na een grote brand begin 2020, tonen wij een zorgvuldige uitgekozen collectie. De keuze op de markt is enorm. Wij selecteren op voorhand een aanbod dat aan onze belangrijkste kenmerken voldoen: mooi design, kwaliteit, comfort en betaalbaar. 

Heb je (ver)bouwplannen? Kom zeker langs in onze winkel. Wij denken mee over de indeling, materialen, aansluitingen, kleuren en licht. We bepalen samen één visie, één beeld waar er naar toe kan gewerkt worden. Zo zal elke investering die je doet, een meerwaarde zijn op lange termijn.

Lukt het niet om tijdens onze openingsuren langs te komen? Wij werken met flexibele openingsuren. Graag maken wij een afspraak met u maar houdt ook zeker onze social media in het oog, wij posten regelmatig extra openingsuren. 

Tot snel, 

Brecht en Rebecca

Foto: Lynn Van Baelen 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel