Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel

Winkel

STATIONSSTRAAT 36 - 3840 BORGLOON

EXTRA OPEN ZONDAG 11 en 18 DECEMBER 13u TOT 17u

Openingsuren: 

woensdag gesloten in december
Donderdag 10u - 17u30
Vrijdag 10u - 17u30
Zaterdag 10u - 17u

EXTRA OPEN ZONDAG 11 en 18 DECEMBER 13u TOT 17u

24 DECEMBER OPEN VAN 10u TOT 16u

of boek uw afspraak via 0473 66 08 52 / [email protected]

Welkom bij Driedeco!

Driedeco is de interieur conceptstore van Brecht en Rebecca. Bij ons kan je terecht voor meubels, verlichting, interieur accessoires, geschenken en interieuradvies. Wij verwelkomen je graag in onze gezellige woonwinkel. Kom binnen om inspiratie op te doen, onze meubels te testen, een cadeau te kiezen of voor advies op maat.

Van een huis een thuis maken, dat is onze passie. We helpen je graag verder, zowel voor het kiezen van het juiste kussen of vaas als voor een volledige inrichting. We denken graag mee naar een mooie en geschikte oplossing.

Ons aanbod bestaat uit een mix van kwalitatieve Scandinavische merken, tijdloos Belgisch design, hippe Nederlandse producten die worden aangevuld met leuke accessoires en geschenken. 

In onze Art-Deco villa, die we in 2021 volledig renoveerde na een grote brand, tonen wij een zorgvuldige uitgekozen collectie. De keuze op de markt is enorm. Wij selecteren op voorhand een aanbod dat aan onze belangrijkste kenmerken voldoen: mooi design, kwaliteit en betaalbaar. Wij houden van gezellig wonen en denken mee vooruit.

Heb je (ver)bouwplannen? Kom zeker langs in onze winkel. Driedeco denkt mee over verlichting, aansluitingen, kleuren en materialen. We bepalen samen één visie, één beeld waar er naar toe gewerkt wordt. Zo zal elke investering die je doet, een meerwaarde zijn op lange termijn.

Lukt het niet om tijdens onze openingsuren langs te komen? Wij werken met flexibele openingsuren. Graag maken wij een afspraak met u maar houdt ook zeker onze social media in het oog, wij posten regelmatig extra openingsuren. 

Tot snel, 

Brecht en Rebecca

Foto: Lynn Van Baelen 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel