Gratis verzending vanaf €50 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze winkel

Winkel

Op 8 januari 2020 sloeg het noodlot toe en is onze winkel volledig afgebrand.

We weten niet wat te zeggen.. nog steeds sprakeloos. Onze mooie winkel en onze warme thuis is volledig weg. 1 ding is zeker: we kijken naar de toekomst met een roze bril! Driedeco will be back! 1000x dank voor alle lieve woorden en steun

we zijn tijdelijk gesloten maar houden jullie op de hoogte van onze heropening!

TOT SNEL! 

Neem gerust contact op met ons voor het maken van een afspraak!

 

xxx

Brecht, Rebecca en Galileo

 

Adres: Stationsstraat 36, Borgloon

Welkom bij Driedeco!

Wij zijn een interieur conceptstore in Borgloon waar je terecht kan voor betaalbare en originele meubels, kleine accessoires, interieur- en kleuradvies, leuke cadeaus én een lekkere koffie. 

Onze meubels en interieuraccessoires worden met de grootste zorg samengesteld en gecombineerd in onze winkel. Het aanbod van driedeco bestaat uit zowel nieuwe, jonge merken uit Nederland, bekende Scandinavische merken, als kwaliteit van eigen bodem. Je kan bij ons terecht om je interieur wat op te frissen met nieuwe meubels, accessoires, een tapijt, kussens… maar ook voor een totaal inrichting. 

We geven zowel kleur- als interieuradvies. In de winkel geven we gratis interieuradvies aan de hand van foto's en/of een plan. U maakt hiervoor best een afspraak. 

Ook voor originele cadeaus hebben we een leuk aanbod met het bijhorend advies. 

Lukt het niet om tijdens onze openingsuren langs te komen? Wij werken met flexibele openingsuren. Graag maken wij een afspraak met u maar houdt ook zeker onze Facebookpagina in het oog, wij posten regelmatig extra openingsuren. 

 

Tot snel, 

groetjes 

Brecht en Rebecca
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze winkel