Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel

Winkel

OPENING NIEUWE WINKEL 

Driedeco is terug open in Borgloon sinds 18 Februari 

Openingsuren: 

Woensdag 10u - 17u30
Donderdag 10u - 17u30
Vrijdag 10u - 17u30
Zaterdag 10u - 17u

of boek uw afspraak via onze tool

 

Welkom bij Driedeco!

Driedeco is de interieur conceptstore van Brecht en Rebecca. Bij ons kan je terecht voor meubels, verlichting, interieur accessoires, geschenken en interieuradvies. Wij verwelkomen je graag in onze gezellige woonwinkel. Kom binnen om inspiratie op te doen, onze meubels te testen, een cadeau te kiezen of voor advies op maat. Van een huis een thuis maken, dat is onze passie. We helpen je graag verder, zowel voor het kiezen van het juiste kussen of vaas als voor een volledige inrichting. We denken graag mee naar een mooie en geschikte oplossing.

In onze Art-Deco villa, die we in 2021 volledig renoveerde na een grote brand, tonen wij een zorgvuldige uitgekozen collectie. De keuze op de markt is enorm, wij selecteren op voorhand een aanbod dat aan onze belangrijkste kenmerken voldoen: mooi design, kwaliteit en betaalbaar. Wij houden  van gezellig wonen, wij denken mee vooruit.

Heb je (ver)bouwplannen? Kom zeker langs in onze winkel. Driedeco denkt mee over verlichting, aansluitingen, kleuren en materialen. We bepalen samen één visie, één beeld waar er naar toe gewerkt wordt. Zo zal elke investering die je doet, een meerwaarde zijn op lange termijn.

Lukt het niet om tijdens onze openingsuren langs te komen? Wij werken met flexibele openingsuren. Graag maken wij een afspraak met u maar houdt ook zeker onze Facebookpagina in het oog, wij posten regelmatig extra openingsuren. 

Tot snel, 

Brecht en Rebecca

Foto: Lynn Van Baelen 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel