Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel

Eiken eetkamertafels: Butterfly Studio Henk

  • Geplaatst op
  • 0
Eiken eetkamertafels: Butterfly Studio Henk

Ben je op zoek naar een eiken eetkamertafel? Hier onze favoriet: de butterfly eetkamertafel van Studio Henk.

___________________________________

Butterfly eiken eetkamertafel studio Henk

De eiken eetkamertafels van Studio Henk zijn een combinatie van een elegant ontwerp, duurzame materialen, uitstekende kwaliteit en een prijs-kwaliteit verhouding. Een eetkamertafel geschikt voor dagelijkse gebruik en gezellige diners. Het eiken tafelblad kan gerust een omgestoten glas wijn verdragen, geniet dus met volle teugen van een heerlijk diner met vrienden aan de prachtige tafel van Studio Henk.

De Butterfly tafel is het paradepaardje van het Nederlandse merk. Het ontwerp van dit onderstel is gebaseerd op de vleugels van een vlinder en staat daarmee symbool voor vrijheid. De verhoudingen in het onderstel zijn subliem en zijn op exact de juiste punten verbonden met elkaar.

 

Je bent op zoek naar een eiken eetkamertafel. Waar hou je rekening mee?

De afmetingen. De tafels van Studio Henk hebben verschillende lengtes en breedtes. Je kan kiezen tussen 90cm of 100cm breed. Hou je van uitgebreide diners met mooie versiering op tafel? Dan kies je voor een tafelblad van 100cm. Hier heb je genoeg zeker genoeg plaats om comfortabel tegenover elkaar te dineren en versiering in het midden van de tafel te plaatsen. Een tafel van 90cm breed past perfect in elke woning. Ook hier kan je comfortabel tegenover elkaar dineren.

De lengte is afhankelijk van de ruimte en van het aantal personen dat je aan je tafel wil plaatsen. Hou hier vooral rekening mee met dagelijks gebruik. Er zullen altijd wel feestjes zijn met meer dan 10personen maar deze zijn vaak beperkt tot 1-2x per jaar.

Bron: Studio Henk

Tafelblad

Bij het kiezen van het tafelblad heb je de keuze uit afgeschuinde kanten (= verjongd) of een rechte afwerking. De verjongde afwerking zorgt ervoor dat de tafel veel dunner oogt. De eiken tafelbladen worden behandel met een naturel hardwax olie.Ter versterking worden onder in de bladen over de breedte staalprofielen geplaatst. Wanneer het blad langer is dan 240 cm worden er ook profielen in de lengte geplaatst. De butterfly heeft een onderstel met een sterke poedercoating in het zwart of wit. Het frame is uitgevoerd in kokerstaal van 3x3cm.

De eiken tafels van Studio Henk zijn ook zeer geschikt als bureau, lunch- of vergadertafel op het werk.

Wil je graag een aangepast offerte voor bij je thuis of professioneel? Neem contact met ons op via [email protected] spring binnen in onze toonzaal. Zo kan je de tafels ook in het echt bekijken!

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel