Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel

Monday Family

Monday Family

De Monday familie van Fést bestaat uit een uiterst comfortabel gamma van zowel eetkamerstoelen, een eetkamerbank en een lounge, keuze uit verschillende stoffen en kleuren!

Monday Family - Fést

De Monday familie van Fést bestaat uit een uiterst comfortabel gamma van zowel eetkamerstoelen, een eetkamerbank en een lounge.

De eetkamerstoel is je ideale partner wanneer je houdt van gezellig en lang tafelen. Door zijn brede en zachte zitvlak kan je uren blijven tafelen. De eetkamerstoel komt in 2 versies: met of zonder armleuning. Daarnaast kan je kiezen uit tal van kleuren en stoffen. In de winkel adviseren we je graag om de juiste keuze te maken qua stoffering. Breng zeker plannetjes of foto’s mee!

Tip: Breng kleur in je interieur en neem 2 stoelen in een opvallende kleur, de overige stoelen houdt je in een neutrale kleur.

Ook aan de bar of het keukeneiland is er gedacht! Daarom bestaat er ook een Monday barkruk. Je hebt de keujze uit 2 hoogtes. De hoogte van 65cm is gemaakt voor keukenhoogte (+- 90cm). Combineer met de eetkamerstoelen aan tafel voor een perfecte match in je interieur.

 

De Monday bench is de laatste nieuwe aanvulling op het assortiment. Deze eetkamerbank kan je aan de eetkamertafel plaatsen voor een gezellige sfeer. De Monday bench is 1m60 breed en komt op €769.

Ben je op zoek naar een leuke fauteuil om bij te plaatsen in bijvoorbeeld de living? Dan is de Monday Lounge ideaal voor jou! Een eenvoudig design en verschillende kleuren en stoffen. Voor extra comfort kan je de bijhorende poef bij de Monday Lounge plaatsen.

 

 

De volledige Monday Family shop je hier! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €75 ,-
Persoonlijk advies
Snelle levering
Bezoek onze woonwinkel